در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
با سلام . میخواستم بدونم منی که سنم ۲۵ ساله و تازه فارغ التحصیل دانشگاه شدم٬ کدوم بیمه درمان تکمیلی میتونم داشته باشم.؟ بیمه خدمات درمانی پدرم که منو هم تحت پوشش میداد، دیگه نمیتونه منو بیمه تکمیلی بکنه و فقط بیمه معمولی میشم.میخواستم بدونم راهی روشی وجود داره که من بیمه تکمیلی داشته باشم با این وضعیت.؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

اگر که در حال حاضر در خانواده شما،تمامی افراد زیر 60 سال،بجز شما بیمه تکمیلی داشته باشن(دارای کارت معتبر و تاریخ دار بیمه تکمیلی باشن)،میتونیم از طریق کمک رسان ایران(sos) شما رو تحت پوشش قرار بدیم.

فقط توجه داشته باشین که کمک رسان در ابتدا یه چکاپ از شما میگیره و در چکاپ هر بیماری ای که داشته باشین و مشخص بشه اونها رو از تعهداتش خارج میکنه(در اصل شما رو بشرط سلامتی تحت پوشش قرار میده) و انصافا" هم پوشش های عالی و بینظیری رو در حیطه خدماتش به مشتریانش ارایه میده.

پیشنهاد میکنم برای اطلاع از کم و کیف پوششهای این شرکت به سایت کمک رسان ایران،بخش امداد و درمان سری بزنین تا از شرایط و مبالغ خدمات آن شرکت مطلع بشین.

در صورتیکه خواستین عضو بشین میتونین از طریق مدیر سایت بیدبرگ شماره بنده رو دریافت و تماس بگیرین تا اطلاعات بیشتر و ثبت نام تون رو براتون انجام بدم.

با تجدید احترام