در بیمه حوادث توسط (870 امتیاز)
سلام .ما یه پرونده خسارتی بیمه حوادث داریم بعد از کلی دوندگی و این ور و اون ور تکمیل شد حالا قراره پولو بدن ما جابه جا شدیم و من خیلی سختمه به همون شعبه مراجعه کنم آیا امکان انتقال پرونده از شعبه ای به شعبه دیگر در همان شهر امکان پذیر است؟
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

بله ميتوانيد درخواست بدين چون بيمه حوادث هست ميتونين درخواست انتقال پرونده به شعبه شهرستان خود را بدين زيرا طبق قوانين اين وظيفه بيمه گر هست كه زمينه اي را ايجاد كند كه  زيان ديده به هر يك از شعبات بيمه گر مراجعه كند بتواند خسارات خود را دريافت نمايد