در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
با سلام... من تاریخ زایمانم 30 شهریور 96 بوده و تا 29 شهربور محل کارم بودم و بیمه رد شده به اشتباه در تاریخ 30 شهریور برایم ترک کار خورده و چند ماه که مرخصی زایمان بودم اسمم تو لیست بیمه رد نشده از یه طرف به بیمه طی نامه ای اعلام کردند که من مرخصی زایمان هستم... آیا میتونم از مرخصی زایمانم استفاده کنم؟
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام

وقتی ترک کار بیمه شده توسط کارفرما اعلام میشود ، درصورت تایید  موضوع از طرف واحد بازرسی شعبه تامین اجتماعی ، ارتباط بیمه ای قطع میگردد و تبعا"تعهدات بیمه ای هم تعلق نخواهد گرفت.