در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
سلام.

 همسرم 5 سال سابقه کار دارد و تا 10 آذر ماه 96 مرخصی زایمانش تموم میشه و با توجه به اینکه دومین فرزندمان حساب میشه سخت هست جهت رفتن سر کار.

آیا راهی هست که هم شرکتشان به دردسر نیفتد و هم همسرم بتواند بعد از اتمام مرخصی زایمان بیمه بیکاری بگیرد؟

 لطفا راهنمایی فرمایید.

با سپاس
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
با سلام

بعد از اتمام مرخصی زایمان تا دوسال حق استفاده از بیمه بیکاری ندارد و باید کارفرما نسبت به اشتغال وی اقدام نماید مگر از طریق رای اداره کار عدم نیاز محرز در ان صورت امکان برقراری بیمه بیکاری محیا میگردد