در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
قبلا به این صورت بود که باید 2سال بعد از مرخصی زایمان به کار برگردی تا بتوانی از بیمه بیکاری استفاده کنی اما ظاهرا جدیدا دوباره بعد از مرخصی زایمان میتوان از بیمه بیکاری استفاده کرد.

 سوال بنده این است که بعد از 6 ماه مرخصی زایمان باید یک ماه لیست بیمه برایت رد شود یا بلافاصله بعد از اتمام مرخصی زایمان میشود از بیمه بیکاری استفاده کرد یعنی در واقع کدام یک به نفع کارگر است
1 پاسخ
توسط (150 امتیاز)
با توجه به اینکه بواسطه مرخصی زایمان قرارداد به حالت تعلیق در آمده ، کارگر بایستی تا پایان قرارداد به کار خود ادامه دهد. پس از پایان قرارداد و در صورت عدم تمدید از سوی کارفرما می توانید جهت برقراری بیمه بیکاری اقدام کنید.