در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده در تاریخ 18/02/96 تصادف کردم و پس از طی مراحل قانونی در تاریخ 23/07/96 دادگاه حکم به دیه داد.مقدار دیه 0.0735 دیه کامل میباشد. در حکم امده که فرد مقصر ظرف مدت دو سال از تاریخ وقوع، باید دیه را پرداخت کند. از تاریخ ابلاغ حکم دادگاه تاکنون (12/11/96)هیچ خبری از دیه نشده. با توجه به ماده 489 قانون مجزات اسلامی بنده میتونم بعد از یکسال از تاریخ وقوع نصف دیه را مطالبه کنم؟در غیر این صورت در این مرحله برای دریافت دیه چه اقداماتی باید انجام دهم؟ در ضمن بنده محکوم پرونده را از تاریخ تصادف ندیده ام و اطلاعاتی از داشتن یا نداشتن بیمه از ایشون ندارم. ممنون میشم راهنمایی کنین.

با تشکر
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

مدت دوستل فرجه زماني فقط براي مقصر حادثه بوده و نه بيمه گر يا صندوق

بيمه گر طبق ماده٣١ و٣٣ قانون بيمه شخص ثالث موظف است در طول ١٥ روز بعد از نهايي شدن راي دادگاه خسارات را به زيان ديدگان پرداخت نمايد