در دیه و بیمه خودرو توسط (230 امتیاز)
در آیین نامه بیمه شخص ثالث ماده 9 به اینصورت تعریف شده:
"ماده ۹ ـ بيمه گر ملزم به جبران خسارت هاي واردشده به اشخاص ثالث مطابق مقررات اين قانون است.
تبصره ـ در صورتي كه در يك حادثه، مسؤول آن به پرداخت بيش از يك ديه به هر يك از زيان ديدگان محكوم شود، بيمه گر مكلف به پرداخت كل خسارات بدني است، اعم از اينكه مبلغ مازاد بر ديه، كمتر از يك ديه كامل يا بيشتر از آن باشد."

حال اینکه شرکتهای بیمه میگن حداکثر مبلغ پرداختی برابر دیه در ماه حرام هست. پس این حداکثر با تبصره ماده 9 از بین میره؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

 اگر دادگاه برای زیان دیده چند دیه تعیین کرده است ، تمام دیات را باید پرداخت نماید  .

با نوشتن یه دادخواست محکم و مستدل میتونید از حقوقتوم دفاع کنید