در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
آیا گار گرانیکه حق بیمه را خودشان ماهانه پرداخت میکنند در هنگام باز نشستگی حق سنوات میگیرند
1 پاسخ
توسط (8,000 امتیاز)
با سلام

دوست عزیز سنوات بر عهده کار فرما می باشد که به ازای هر سال باید یک ماه حقوق پرداخت کند که در برخی شرکتها هر سال تسویه میشود و در برخی سازمانها در پایان خدمت و زمان بازنشستگی تسویه می گردد و ربطی به سازمان تامین اجتماعی ندارد