در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام.پدرم عابر پیاده بوده و ضارب متواری و ایشان در بیمارستان بستری شده بعلت جراحت پا.و پرونده دادگاه تشکیل و راهور و پلیس و..انجام شده و پزشکی قانونی طول درمان داده حال اگه خدا نکرده ایشان چون ۶۸ساله هم هستند و دیابت و بیماری قلبی هم دارند در مدت طول درمان که از زمان تصادف هم یکسره بستری هستند فوت کنند پرداخت دیه توسط صندوق خسارت بدنی فوت را متقبل میشود یا دیه شکستگی استخوان پا..ممنون
2 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

ارزوی سلامتی و بهبود داریم برای تمامی بیماران و مصدومین.

اگر فوت مصدومین تصادف متاثر از تصادف باشد دیه فوت تعلق می گیرد. ولی اگر در اثر مرگ طبیعی باشد خارج از تعهد بیمه گر شخص ثالث است.

اثبات اینکه فوت متاقر از تصادف بوده یا نه با پزشکی قانونی است.