در دیه و بیمه خودرو توسط
یک خودرو با پدر من که عابر پیاده بود تصادف کرد ،در صورتجلسه اولیه پزشک قانونی جزییات جراحات و صدمات تشریح شد ولی متاسفانه پدرم بعد از چند روز درحالی که در بیمارستان در کما بود فوت گردید، ایا الان فقط دیه فوت شامل پدرم میشود یا علاوه بر دیه فوت ،دیه دیگر جراحات که در صورتجلسه اولیه پزشک قانونی صورت جلسه شد نیز به ان اضافه میشود
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

دیه تمام جراحاتی که نقش مستقیم در علت مرگ نداشته باشند باید پرداخت شود(دیه غیر مسری)