در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

من در یک شرکت مشغول بکار هستم وبیمه برایم واریز میشود.

اگر جایی دیگر استخدام بشوم و بیمه من واریز شود آیا از لحاظ قانونی برای من مشکل پیش میاد

در کل منظورم اینه من میخا در کار دومم حضور پیدا کنم و بعد از اینکه استخدامم قطعی شد از کار اولم استعفا بدهم آیا در مدت زمانی که هر دو برایم بیمه رد میکنن مشکلی بوجود میاد برام

چون در کار دومم نوشته نباید تعهد خدمتی به جایی داشته باشم

اینطور نباشد ک اول استعفا بدهم بعد شاید به هر دلیلی کار دومم جور نشد, پل های پشت سرم رو خراب نکنم.

خواهشا کامل توضیح بدید

ممنون از سایت خوبتون
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

خیر امکان اشتغال در چند کارگاه و منظور شدن بیمه از کارگاه های شاغل در ان اشکالی نداشته و بشرط باززرسی و حضور در کارگاه بیمه واری شده بعنوان سوابق برای شما مد نظر گرفته خواهد شد