در مفاصا حساب بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام

قرارداد پیمانکاری با کارفرما دارم اما شرکت من رو به بیمه معرفی نمی کنه و معرفی نامه نمیده که بزارم رو قراداد

من قرارداد رو بردم تامین اجتماعی اونها از شرکت سوال کردن که قرارداد مورد تایید شماست یا نه

اونها جواب ندادند و تایید نمی کنند ، حالا چطور کارگر را بیمه کنم ؟

وظیفه من چیه ؟
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
با سلام

قراردادی که کارفرما تایید نمیکند یعنی مشکلی دارد شما چطور میخواهید براش کدکارگاهی بگیرید و بیمه پرسنل رد کنید؟ اینطوری به مشکل میخورید و مفاصا حساب بیمه نمیتونید بگیرید.