در بیمه درمان تکمیلی توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

ثبت نام بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی برای سال 97 چگونه است ؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)

دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

در پاسخ به سوال تون باید خدمت تون عرض کنم که ثبت نام بازنشستگان تامین اجتماعی با شرکت آتیه سازان حافظ در سال جاری تا پایان بهمن ماه سال جاری امکان پذیر هست.

اگر که میخواین برای ثبت نام تون در سال بعد برنامه ریزی بفرمایین در جریان باشین که از اول آبان ماه سال97 میتونین برای ثبت نام به کانونهای بازنشستگی استان محل سکونت تون مراجعه و اقدام بفرمایین.

با تجدید احترام.

راهنمای ثبت نام بیمه تکمیلی تامین اجتماعی