در بیمه حوادث توسط (870 امتیاز)
سلام.چه خطراتی تحت پوشش بیمه حوادث است؟من از روی چهار پایه افتادم  و پام شکست ایا می تونم از بیمه حوادث استفاده کنم؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
دوست گرامی ام سلام،وقت بخیر.

بیمه حوادث همانطوری که از نامش پیداست مختص حوادث هست.

حادثه یعنی اتفاقی پیش بینی نشده و خارج از انتظار که سبب آسیب و صدمه گردد.

بنابراین هر اتفاقی که برای شما بیفته و خارج از دست شما باشه و معنای حادثه رو برسونه مشمول این بیمه نامه میشه.

پس با تعریفی که شما از پایین افتادن خودت از چهارپایه کردی،یعنی میتونی از این بیمه نامه استفاده کنی.

ضمنا" پوشش های بیمه حوادث،فوت و نقص عضو و هزینه های پزشکی ناشی از آن(تا سقف معینی که شما خریداری می کنی) می باشد.
با تجدید احترام.