در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (100 امتیاز)
باسلام

پدرم ۵۹ سال دارن و هیچ گونه سابقه پرداخت بیمه و مستمری بگیر و....نیستند.

خودم بیمه تکمیلی تامین احتماعی هستم.

متاسفانه پدم سرطان خون دارن....چه مراحلی برای تحت تکفل باید بگذرونم و حداقل چقد طول میکشه؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

آرزوی سلامتی برای پدر محترم تون و سایر اعضای خانواده شما دارم.

برای تحت تکفل قرار دادن پدر و مادر محترم تون،باید که ایشان از هیچ جایی دریافتی حقوق و مستمری نداشته باشن.

در اینصورت اگر که شما بیمه تامین اجتماعی داشته باشین میتونین با مراجعه به تامین اجتماعی و دادن درخواست نسبت به تحت تکفل قرار دادن والدین تون اقدام نمایین.

البته بنده از جزییات آن اطلاع دقیقی ندارم.

ولی شرایط کلی آن را خدمت تون عرض نمودم.

امیدوارم که براتون مثمر ثمر باشه و بتونین این عزیزان رو تحت تکفل خودتون قرار بدین.

با تجدید احترام