در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

میخواستم بدونم دیه شکستگی مچ پا که جراحی و پلاتین گذاشته شده و شکستگی نازک نی پا که جراحی و پلاتین گذاشته شده چقدره؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

ارزوی سلامتی برای شما دارم

پزسکی قانونی پس از طی طول درمان در مورد بهبود بدون عیب یا معیوب اعلام نظر میکنه که در مقدار دیه تاثیر داه .

علی ایحال شکستگی نازک نی درصورت التیام بدون عیب ۸درصد دیه کامل معادل ۱۶ میلیون۸۰۰ برای پلاتین هم ۲درصد دیه کامل معادل ۴میلیون و ۲۰۰ اما درصورت معیوب بودن ۱۰درصد دیه کامل

شکستگی مچ درصورت التیام بدون عیب ۸درصد و پلاتین هم ۲درصدو درصورت التیام با عیب ۱۰درصد