در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
باسلام

اینجانب در 10 اسفند 96 سی سال سابقه کارم تکمیل می شود. با توجه به اینکه بار نشسته شدن در اسفند 96 بهتر از فروردین 97 است می خواستم بدانم با توجه به اینکه لیست های بیمه با یک ماه تاخیر ارسال میشود ایا امکان باز نشستگی اینجانب در سال 96 وجود دارد؟ واگر وجود دارد چه زمانی باید در خواست بازنشستگی بدهم؟

با تشکر پیشاپیش
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)

سلام

بله ، درصورت احراز شرایط بازنشستگی ، ارائه درخواست ، علی رغم تاخیر در ارسال لیست حق بیمه امکان پذیر می باشد.