در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
ببخشید لطفا واضح توضیح بدین طبق قانون مستمری بگیر میشوم اما در واقعیت این چنین نخواهد بود؟؟!!!!

خب موقع ثبت نام بیمه مشکلی نداشتم الانم فعلا پیوند نشدم ولی دکتر گفته نارسایی مزمن داری در حد پیوند لطفا راهنمایی کنید با سپاس
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

چون نارسائی مزمن یکدفعه به وجود نمی آید . مربوط به گذشته است . در بیمه اجباری معمولا معاینات اولیه نمی شود . در بعضی مواقع هم دقت کافی نمی شود . معمولا تاریخ ابتلاء به بیماری منجر به ازکارافتادگی قبل از بیمه شدن در نظر گرفته می شود .

با تشکر