در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
در شرکتی از شهریور ماه تا دی ماه مشغول به کار بودم.در ابتدا 2 قرارداد 1 ماهه و سپس در ماه ابان قرارداد 5 بسته شد.در دی ماه بدون هماهنگی با مدیر و با اعلام 2 روز بعد ترک از کار کردم...مزایا(سنوات،بهای مرخصی و عیدی) شامل من می شود؟در ضمن کارفرما حقوق یک ماه اخر را به من پرداخت نکرده است؟من حق شکایت دارد؟؟
1 پاسخ
توسط (6,410 امتیاز)
سلام

باتوجه به رای اخیردیوان عدالت اداری مبنی برابطال بندهایی ازدستورالعمل شماره 17 وزارت کار، درصورتیکه پرسنل ترک کار کنند سنوات خدمت براساس سالهای فعالیت یا مدت کارکرد به آنها تعلق میگیرد. بنابراین ترک کار کارگر باعث پرداخت نشدن مطالبات ( سنوات ، عیدی ، ذخیره مرخصی ،حقوق معوق و ..) نخواهد شد.

لذا شما میتوانید با در دست داشتن مدارک خود به اداره کارمحل خود مراجعه و طرح شکایت نمایید.