در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
سلام

سوالی در مورد بیمه های عمر داشتم بر اینکه چه بیمه ای از همه بهتر است

من عضو یکی از بیمه ها (نوین) بودم و بعد از 5 سال خودمو باز خرید کردم به دلیل کم بودن مزایای این بیمه عضو بیمه دیگری (ایران) شدم اما الان متوجه شدم این بیمه هم ان چنان که تبلیغ کردن نیست .این هم میدانم که هر بیمه ای کامل نیست اما راهنمایی کنید تا از این سردر گمی نجات یابم
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام

بهتون تبریک میگم که اینقد آینده نگر و دور اندیش هستید .

بیمه عمر خوب و بد نداریم ، همونطور که بیمه گر خوب و بد نداریم .

این درخواستهای شما و پوششهای شماست که مشخص میکنه در پایان قرارداد چه مبلغی در حسابتون باشه .

شما اول باید ببینید چه پوشش هایی رو نیاز دارید و در مرحله بعد باید بدونید کدوم یکی از این پوششها در ذخیره ریاضی شما تاثیر منفی و کدوم تاثیر مثبت داره ، بعنوان مثال عرض میکنم کسی که سرمایه فوت رو زیاد انتخاب میکنه ،قطعا در پایان قرارداد مبلغ کمتری دریافت میکنه .

توصیه بنده بعنوان کسی که در دانشگاه بیمه ایران  در رشته حقوق بیمه تحصیل کرده خرید چند بیمه عمر بجای یک بیمه با قراردادی بلندمدته که اگر پرداخت هاتون سالانه باشه سود بیشتری رو به نسبت پرداخت ماهانه نصیب شما میکنه می باشد