در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (110 امتیاز)
سلام خسته نباشید

اینجانب بعلت پرداخت نکردن حقوق و مزایا از شرکت مربوطه شکایت کردم که پس از طی مراحل اداره کار و اجرای احکام ،توقیف اموال مزایده بعد تمام شدن موعد پرداخت مبلغ مال بفروش رفته(نماینده شرکت در مزایده شرکت کرده و اقدام به خرید کرده بود و ۱۰ درصد به حساب دادگاه پرداخت کرده )رییس اجرای احکام اقدام به معلق کردن کل مزایده های انجام شده و در حال انجام کرده و گفته طبق جلسه ای که با نماینده استاندار و شورای تامین و اداره کار و کارفرما داشته اند تصمیم گرفتند که کارفرما ماهانه مبلغی را به طلبکاران پرداخت کند و این روند ۸ماه به طول میکشد تا طلب همه شاکیان را بدهد

میخواستم بدونم آیا رییس اجرای احکام میتواند بدون در نظر گرفتن نظر شاکیان چنین کاری انجام دهد و اینکه میتوانم بابت دیر کرد پرداخت طلبم شکایت کنم و دیر کرد را بگیرم؟

با نشکر
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)

با سلام تا به حال این قانون در هیچ جایی تعریف نشده وقتی که مالی به مزایده گذاشته میشود وبفروش میرسد یعنی اینکه کل بدهی شاکی باید پرداخت شود واین کار منطقی وعقلانی نمیباشد بهتر است شما با گرفتن وقت ملاقات با ریاست دادگاه این موضوع را مطرح نمایید