در دیه و بیمه خودرو توسط (350 امتیاز)
سلام خسته نباشید

من به یه عابر زدم پارسال با موتور بیمه ایران دارم ولی گواهینامه ندارم.

الان70 میلیون برای مصدوم دیه دادن...ناگفته نمونه من سربازم تنها داراییم همون موتوره و متاهلم من ک ندارم این پولو بدم یعنی زندان میرم ؟

اسم زندان ک میاد دستو پام شل میشه من کلانتری نرفتم چه برسه زندان...پس چرا من بیمه کردم موتورمو آخه

خداخیرتون بده کمکم کنید
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
با سلام

تحت هر شرایطی خسارت بدنی زیاندیده از بین نمی رود و پرداخت می شود؛ یا شرکت بیمه گر یا صندوق تامین خسارت های بدنی.

در حال حاضر شما گواهینامه ندارید ولی بیمه نامه دارید. به این ترتیب خسارت را شرکت بیمه گر می پردازد اما میتواند تمام یا بخشی از آن خسارت پرداختی را به شخص ثالث را از شما "ریکاوری" یا بازیافت کند.

البته در قانون امده که "بیمه گر میتواند تمام یا بخشی از خسارت را ...

دقت کنید که گفته می تواند یعنی جای تفسیر داره.

تحت هیچ شرایطی شما زندان نمی روید.

ممکن است جریمه ای بابت رانندگی بدون گواهینامه داشته باشید. معمولا این جریمه نقدی است.