در مفاصا حساب بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام و احترام

ما یک شرکت کشتیرانی در جهت انجام خدمات بندری و گمرکی و ترخیص  می باشیم و در قرارداد ما با شرکت کارفرما هیچ مبلغی نوشته نشده است و فقط 5 درصد سپرده بیمه در آن ذکر شده است ما در کارمان از ماشین آلات استفاده می کنیم و خودمان آن هارا تامین می کنیم (معاف از مالیات و عوارض  ارزش افزوده می باشیم)

اگر ما بخواهیم صورت وضعیت را تعیین کنیم در قسمت کسورات برای بیمه ،مالیات چه درصدی را باید در نظر بگیریم. ما از اعتبارات عمرانی استفاده نمی کنیم و بیمه تامین اجتماعی هستیم.
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

با توجه به نوع کار که با ماشین آلات انجام میگردد باید درصد مکانیکی بودن کار توسط واگذارنده کار تایید گردد و آن میزانی که مکانیکی است با نرخ 7% به اضافه بیمه بیکاری (1/9) و مابقی به صورت دستمزدی با نرخ 16.67% محاسبه مبگردد.