در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
ایا بیمه نامه عمر در صورت گم شدن المثنی دارد و پس از فوت باشد چه کسی میتواند المثنی ان را بگیرد چگونه باید پیگیری کند ؟
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،
تمامی بیمه نامه ها درصورت مفقود شدن امکان صدور المثنی را دارند، و می توان به شعبه مورد نظر ان شرکت رجوع نمود تا المثنی صادر شود.
اما درباره فوت بیمه شده در بیمه نامه های عمر ذینفع (استفاده کننده یا استفاده کنندگان) با مدارک شناسایی و گواهی فوت، اشخاص نامبرده در بیمه نامه یا وراث قانونی با رجوع به شرکت بیمه می توانند سرمایه فوت را  دریافت نمایند.