در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام من در مشاهده سوابق بیمه ثبت نام کردم ، برایم پیامک اومد که حساب کاربری شما فعال شد. اما برای ورود هرچی اطلاعاتم رو وارد میکنم خطا میده که: به دلیل عدم تطابق نام کاربری با گذرواژه امکان ورود به سیستم وجود ندارد. رمزمو عوض کردم گفتم شاید رمز رو اشتباه میزنم اما بازم خطا میده.امیدوارم جواب بدید و باز پاس ندید آدمو جای دیگه
1 پاسخ
توسط (8,000 امتیاز)
سلام دوست عزیز

بادی به شعبه تامین اجتماعی مراجعه کنید تا اونجا با ارائه کارت ملی مشکل را بر طرف کنن