در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
باسلام بنده قصد ثبت نام برای بیمه رانندگان وانت را دارم سایت بسته است سایت کی باز میشود و اینکه وانت مدل ۸۵ را قبول میکنند
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
درخصوص رانندگان درون شهری از جمله آژانس ، تاکسیرانی و وانت ، قرار بود دولت 50% مبلغ حق بیمه رانندگان را از محل هدفمندی یارانه ها پرداخت کند و نیز 50% دیگر را خود راننده پرداخت کند که ظاهرا" پرداخت سهم دولت به سازمان تامین اجتماعی در این خصوص محقق نگردیده است .

درصورت تخصیص اعتبار و تصویب مجدد ، مراتب اعلام عمومی خواهد شد.