در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام من حدود 16 سال سابقه بیمه دارم و سی و هفت سال دارم برای بازنشستگی پیش از موعد چه مراحلی باید انجام شود اگر باید بازخرید شوم و بعد خودم بیمه ما بقی سالها را پرداخت کنم چه سقف و کف مبلغ بیمه و حقوق بازنشستگیم چقدر است و اینکه اگر بازخریدکنم حقوقی دریافت نمیکنم تا به بازنشستگی برسم؟ مورد دیگر اینکه پول بیمه تا رسیدن به شرایط بازنشستگی را یکباره می شود پرداخت کرد و یا ماه به ماه باید پرداخت کنم .ممنونم
1 پاسخ
توسط (8,100 امتیاز)
۰۱ شما با ۱۶ سال سابقه نمی توانید از ارفاق سخت و زیان اور استفاده کنید و بازنشسته شوید حتما باید ۲۰ سال متوالی سابقه داشته باشید ۰۲ شما اگر از محل کار خود بازخرید کنید باید مجددا بیمه بصورت اختیاری واریز کنید تا در سن ۵۵ سالگی بازنشسته شوید