در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با موتور سیکلتی که در هنگام شب و در جاده تاریک چراغ جلو نداشته و در تاریکی قابل رویت نبوده تصادف کرده ام،،

 به این صورت که میخواستم به داخل کوچه گردش به چپ کنم و در این زمان و در لاین مخالف بنده، موتور سوار به درب جلو سمت شاگرد بنده برخورد کرد ،،،نقص فنی مستمر و چراغ جلو نداشتن موتور سیکلت در کروکی ذکرنشده ،،،

آیا نقص فنی مستمر و چراغ نداشتن موتورسیکلت نمیتواند درصدی از تقصیر این تصادف را به موتورسوار نسبت دهد؟
سوالیه که واقعا چندماهی هست درگیرش هستم

 اگر لطف کنین پاسخ بدین ممنون میشم
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

بعلت عدم رعایت حق تقدم و بی احتیاطی شما حادثه رخ داده است و مقصر راننده خودرو است .

اما اگر هردو وسیله در یک مسیر حرکت میکردند و بعلت فقدان روشنایی شما با موتور تصادف میکردید میتوانستید درصدی ازتقصیر رامتوجه موتورسوار بدانید.