در بیمه بیکاری توسط (210 امتیاز)
سلام

بچه ها حقوق بهمن ۹۶ رو کی پرداخت میکنن؟
توسط (100 امتیاز)
ساعت17 تاریخ16بهمن وحقوق بیمه بیکاری واریز نشده.البته من قزوینم
توسط (100 امتیاز)
امروز 17 بهمن ساعت 2ظهر است  حقوق بیمه بیکاری واریز نشده
آیا ماه آینده هردو باهم واریز مشود؟
توسط (180 امتیاز)
حقوق بیکاری بین 10 تا 15 هر ماه واریز میشه اگه تو این بازه زمانی نریزن حتما مشکلی پیش اومده یا نامه تونو از طرف وزارت کار رد نکردن یا بارزس اومده در خونه شما نبودید یا بودجه نداشتن اینه ماهو براتون نریختن ولی اگه مورد دوم نباشه مشکلی نیست ماه دیگه هر دو تارو باهم میریزن ولی حتما برید شعبه مربوطه پیگیری کنید
توسط (100 امتیاز)
امروز ۲۸ بهمن هستش هنوز حقوق منو واریز نکردن رفتم شعبه  گفتن حقوق آذرودی و  بهمن تا ۳۰ بهمن واریز میکنن
توسط (180 امتیاز)
به همین خیال باش بنده خدا سر کارت گذاشتن حقوق بیکاریو 10 تا 15 هر ماه واریز میکنن اگه توی این مدت واریز نشه میره واسه ماه بعدش که میشه 15 اسفند
7 پاسخ
توسط (380 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
سلام. وقتی متن های دوستان و نگرانی بابت واریز کمتریت حقوق میخونم.  واقعا تاسف میخورم. چقدر با شخصیت مردم بازی میکنند. امیدوارم مشکل همه حل بشه، دوستان هرگز به امید دولت نمونید.من خودم مشاغل خانگی پیشنهاد میکنم. زندگي منو کامل عوض کرد.  خوش بینم نباشید فقط منطقی شروع کنید.   موفق باشيد
توسط (210 امتیاز)
سلام؛بچه ها من اداره کار بودم از اونجا زنگ زدن شعبه گفتن تا اخر وقت برا همه رو حتما میریزن برای همه رو دیر ریختن،برا منم صبح ریختن نگران نباشید انشاا..میریزن
توسط (290 امتیاز)
بچه ها کسی از ورامین هست که حقوقش واریز شده باشه.آخه برا من تاالان 15بهمن ساعت 2بعدازظهر واریز نشده
توسط (100 امتیاز)
سلام دوست عزیز منظورشون از تا اخر وقت،وقت اداریه؟ یا اینکه امکان واریز تا شب هست؟
توسط (140 امتیاز)
سلام برا منم چهار ماهه گفتن این ماه یعنی بهمن با هم میریزیم

ولی هنوز خبری نشده
توسط (210 امتیاز)
باید بری شعبه ات انشاا.. که چیزی نیست
توسط (210 امتیاز)
سلام برا منم نریختن هنوز تا حالا هم برا منو دیر نریختن ،یکی از همسایه ها ماه قبل رفته بود تامین اجتمایی بهش گفته بودن چون کمبود بودجه هست دو ماه رو باهم میریزن،یعنی برا ما هم اینجوریه؟
توسط (180 امتیاز)
تا پانزدهم صبر کن اگه نریختن برو شعبه بیمه مربوطه
توسط (140 امتیاز)
سلام دوستان هنوز حقوق کسی واریز نشده امروز چهاردهم هنوز خبری نیست ، ۱۴ بهمن ماه
توسط (100 امتیاز)
سلام
من از شهریور بیکار شدم اول دی کارم تموم شد قرار بود 15 بهمن کل 5 ماه حقوقم تا دی بریزن الان کل 5 ماه
ریختن
توسط (820 امتیاز)
ایشالا فردا واسه همرو میریزن،کار همه راه میفته ب امید خدا