در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام
من با موتور واژگون شدم و در کلانتری تشکیل پرونده دادم و من را به پزشک قانونی فرستادن و پزشک قانونی یک نظر اولیه برای کلانتری ارسال کرده و به من برا تکمیل درمان تا 7 اردیبهشت 97 فرصت داده خواستم بدونم ادامه و روال پرونده من به چه صورت است

آیا پرونده تا همان تاریخ در کلانتری می ماند یا اینکه به دادسرا ارسال میشود و اینکه من در این بازه زمانی نیاز نیست کاری انجام دهم.

ممنون از پاسخگویی شما
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

آرزوی سلامتی برای شما دارم

نیروی انتظامی باشما تماس میگیره و به همراه پرونده شما رو به دادگاه اعزام میکنه ، در دادگاه پرونده شما تشکیل و باتوجه به تاریخ مراجعه مجدد پزشکی قانونی وقت رسیدگی رو به اون تلریخ به شما و طرف مقابل ابلاغ میکنه .

در مراجعه بعدی شما به پزشکی قانونی درصورت نیاز به طول درمان بیشتر پزشکی قانونی مراجعه مجدد رو برای شما و دادگاه توسط نامه اطلاع میدهد و درصورت   بهبود تعیین درصد و نامه نهایی به دادگاه ارسال میشود و دادگاه احظاریه برای وقت رسیدگی نهایی بهتون ابلاغ میشه