در دیه و بیمه خودرو توسط (350 امتیاز)
باسلام پروندم از پزشکی قانونی دیروز تمام شده وفرستادن دادگاه.ازاین زمان بع بعد کی دیه منو میدن چند وقت دیگه؟درصدشم تعیین شده
سوال دومم اینه که مقصر حادثه گواهینامه نداره بیمه داره 100% دیه منو بیمه میده یا 50% درصدشو میده..
واخرین سوالم تصادف من ماه حرام بوده بیمه میده این درصدماه حرامو یانه

باتشکر از سایت مفید وکاربری شما به خیلیا معرفی کردم این سایتو...
خدانگهدار
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

اولا بستگی داره کی نوبت شما بشه و احضاریه از طرف دادگاه براتون بیاد که قاضی صورت جلسه کن و رای بده

و بعد از انشاء رای دادگاه بیشت روز باید صبر کنید حکم قطعی شود و بعد از اون هم باید برین بیمه و پرونده رو تکمیل کنید و قانونن بیمه باید ۱۰۰ درصد دیه شمارو ۱۵ روزه پرداخت کند