در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

سلام به کارشناسان محترم

دیه موارد به شرح ذیل دقیقا چقدر میشه؟

  • شش درصد دیه کامل پارگی بخیه شده در ناحیه بینی و زیر چشم راست و لب بالا
  • نیم درصد دیه کامله بابت خراشیدگی بالای ابرو
  • یک و نیم درصد دیه کامله بابت ساییدگی در ناحیه هر دو ارنج و بازوی چپ
  • یک درصد دیه کامله بابت پارگی بخیه شده در ناحیه ساق پای راست
  • ده درصد دیه کامله بابت شکستگی استخوان بینی
  • چهار پنجم از چهار پنجم از یک پنجم از یک دوم دیه کامله بابت ترک خوردگی استخوان زند زیرین ساعد در ناحیه مچ
  • سه درصد دیه کامله بابت باقی ماندن جوشگاه معیوب در سه ضایعه دامیه در نواحی لب بالا بینی و زیرچشم

1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

ارزوی سلامتی برای شما دارم

جمعا ۳۰درصد دیه کامله معادل ۶۳ میلیون