در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام بنده سال 95 با عابر تصادف کردم که دادگاه یک سال طول درمان داده برای فرد مصدوم,از آنجایی که حادثه در آذر سال 95 اتفاق افتاده فرد مصدوم برای گرفتن دیه سال 97 هنوز به پزشکی قانونی مراجعه نکرده و داره طولش میده که دادگاه به سال 97 بیوفته . اگه دادگاه به سال 97 بیوفته من باید دیه سال 97 رو بدم؟ باید چیکار کنم که فرد حادثه دیده موظف بشه به پزشکی قانونی مراجعه کنه تا مقدار دیه مشخص بشه؟ لازم به ذکره که تاریخ مراجعه فرد مصدوم به پزشک قانونی 96/10/27 بوده که مراجعه نکرده. لطفا منو راهنمایی کنید ممنون.
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
سلام

درصورت اینکه شما بیمه نامه یا گواهینامه متناسب با خودرو نداشته باشید نگرانی تون بابت مقدار دیه توجیه میشه ولی اگر دارید که نگران نباشید . دیه یوم الاداست یعنی بیمه گر در زمان پرداخت باید مبلغ روز دیه رو بپردازه . حتی اگر دیه پرداختی از یک دیه بیشتر بشود