در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام و خسته نباشید.من در لیست بیمه کارکرد و غیره یک کارگر رو صفر رد کردم ولی فراموش کردم تاریخ ترک کار رو هم بزنم.لیست بارگزاری شده و پرداخت شده.میشه بگید جیکار باید بکنم؟
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

وفق ماده 39 قانون تامین اجتماعی تا پایان ماه میتوانید لیست حق بیمه ماه قبل را ارسال نمایید  در غیر اینصورت موضوع را کتبا به شعبه اعلام و نامه را ثبت دبیرخانه نمایید و یک نسخه پیش خود نگه دارید و در اولین لیست حق بیمه ترک کار را از اول ماه اعلام نمایید و در صورتی که کارگاه دارای بازرسی میباشد موضوع را به بازرس با ارائه تسویه حساب بیمه شده اطلاع دهید تا گزارش بازرسی ثبت نماید.

اینها مستنداتی میباشد که در صورت ایجاد بدهی برای کارگاه و اعتراض شما میتوانید بدهی کارگاه را در هیاتهای بدوی اصلاح نمایید.