در مفاصا حساب بیمه توسط (100 امتیاز)
آیا کار فرما مکلف به پرداخت حق بیمه (16.67درصد) قرارداد های تامین نیروی انسانی می باشد واضح تر بپرسم شرکت ما حق بیمه پرسنل (7درصد سهم شاغل و 23 درصد سهم پیمانکار)طبق مزایای مشمول بیمه به پیمانکار پرداخت می نماید و در اخر قرارداد اگر 30 درصد بیمه پرداخت شده طبق حقوق و مزایای مشمول بیمه کمتر از 16.67 بیمه قرارداد جهت اخذ مفاصا حساب بود آنگاه شرکت مابه التفاوت را به پیمانکار پرداخت می نماید در غیر اینصورت اگر 30 درصد پرداخت شده بیش از 16.67 بیمه قرارداد شد دیگر مبلغی از بابت 16.67 به پیمانکار پرداخت نمی گردد
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
با سلام

بستگی به نوع قرارداد شما دارد و اینطورکه شما میگید کل مسولیت بیمه برعهده شما یعنی کارفماست و تا اخذ مفاصا حساب بیمه همه هزینه هارو باید بدید