در مفاصا حساب بیمه توسط (100 امتیاز)
شرکت ما پیمانکار یک پروژه مشاوره مدیریت بوده که ما میخواستیم از بخشنامه 14/5 برای گرفتن مفاصا حساب استفاده کنیم اما نامه و برگه قبض تامین اجتماعی به دست افراد نامرتبط دم در شرکت رسید و دیر به دست ما رسید و نتوانستیم شکایت کنیم حال باید مبلغ بیمه را بپردازیم تا مفاصاهای در جریان را بگیریم، سوال من این است که میتوانیم آن را بپردازیم سپس به دیوان عدالت شکایت کنیم که مسیر مفاصا گرفتن ما درست پیش نرفته؟
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
سلام

طبق قوانین شما میتوانید روی حکم هیات بدوی و هیات تجدید نظر سازمان تامین اجتماعی در دیوان عدالت اداری شکایت کنید و روی بدهی های اولیه معمولا دیوان اعتراضی رو قبول نمیکند. ولی میتوانید با دلایل موجه در دیوان ثابت کنید که فرصت اعتراضتون بناحق از بین رفته و دیوان رای به قابل اعتراض بودن رای بدهد و بتونید در تامین اجتماعی اعتراض کنید.