در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده همسرم را در کارگاه خودم بیمه صوری کردم درصورتیکه ایشان اصلا در آنجا اشتغال به کار نداشتند و قراردادی هم بسته نشده بود.حال در شرف طلاق هستیم و ایشان از من مبنی بر عدم پرداخت حق و حقوق شکایت کرده و مطالبه حقوق این مدت را کرده است.

حال سوال من این است که اولا مجازات کارفرما و کارگر در صورت اثبات صوری بودن بیمه چیست؟و آیا همسرم می تواند حقوق کار نکرده را از من بگیرد؟
2 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
در صورتی که کارگاه شما کارگاه خانوادگی محسوب شود ، مشمول قانون کار نبوده و در اداره کار نمی توان طرح ددخواست کرد.