در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
من در یک دفتر فنی کار میکردم که ایشان منو اخراج کردن و به علت بازرسی مامور بیمه، بیمه هم برایم رد کردن در حالی که بیمه رو از حقوق 400 هزار تمنی من کسر میکردند، بعد از اخراج بنده به اداره کار مراجعه کردم و ادعای حقو حقوق عیدی و سنوات و بیمه بیکاری و اضافه کاری، وبازگشت به کار کردم ولی کارفرما برای انتقام گفتند که ایشان غیبت کرده و سر کار نیامده اند در حالی که من اماده به کار هستم و هر وقت بگویند من سر کار بازمیگردم؟

قرارداد ندارم و مدت 20 روز هست که اخراج شده ام.
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

در هیات تشخیص این موارد و ادعای کارفرما بررسی می گردد . شما هم باید مدارک کافی برای حضور در سر کار داشته باشید . یکی از مدارک هم می تواند گزارش بازرس بیمه باشد . البته قرارداد نداشتن هم کمی مشکل زا است و البته باید 7 درصد حق بیمه را از حقوق شما کمک کنند .

با تشکر