در دیه و بیمه خودرو توسط (140 امتیاز)
سلام و خسته نباشید خدمت کارشناسان محترم خودرویی با بنده تصادف داشتن و از محل تصادف متواری شدن ، وقتی بنده روند پیگیری شکایت رو توی دادسرا و شورای حل اختلاف انجام میدادم سارق دستگیر میشه و سپس با رضایت مالک خودرو آزاد شده ، با توجه به ایجاد درگیری با اینجانب در صحنه تصادف بنده شکایت کیفری هم انجام دادم ، چطوری میتونم استناد کنم به دادگاهی که متهم حکم آزادی گرفته ازش ؟ آیا میتونم از مالک به عنوان کسی که رضایت داده به سارق شکایت کنم و خسارت از ایشون بگیرم ؟  بیمه خودرو متواری هم تموم شده بوده !
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

ارزوی سلامتی برای شما دارم

شما میدونید تاریخ سرقت و اعلام سرقت به پلبس جه زمانی بوده ؟ شما میدونید چند روز خودرو سرقت شده بوده و نحوه کشف خودرو چطوری بوده ؟

بهرحال شما بعنوان زیاندیده حادثه ناشی از خودرو هستید و زیانهای شما نباید جبران نشده باقی بماند .

شما علیه مالک خودرو و صندوق تامین خسارات طرح دعواکنید و دیه صدمات و جراحات خودتون رو دریافت کنید .

سرقتی بودن یا نبودن یا انقضا بیمه نامه اصلا به شما و پرداخت مطالبات شما ارتباطی نداره