در شرکت بیمه توسط (109,850 امتیاز)
سلام

لطفا انواع بیمه را بر اساس بیشترین مشتری و بیشترین سود دهی اولویت بندی کنید؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

من دقیقا" متوجه سوال تون نشدم ولی با توجه به نتیجه ای که از سوال تون در ذهنم بوجود آمده جواب تون رو میدم و در صورتیکه که سوال تون در رابطه با بیمه خاصی هست بفرمایین تا پاسخ تون رو بدم.

مسلما" بیشترین بیمه نامه ای که در حال حاضر از طرف شرکت های بیمه صادر میشه،بیمه شخص ثالث هست که خوب یک دلیل زیاد بودن آن اجباری بودنش هست.

اگر که منظور شما از نظر سوددهی باشه،قطعا" بیمه های زندگی باید مدنظرتون باشه زیرا که بجز بیمه های زندگی بیمه نامه ای در ایران وجود نداره که علاوه بر پوشش های بیمه ای،سوددهی هم داشته باشه.

اگر که منظورتون همین بیمه های زندگی باشه،باید خدمت تون عرض کنم که سودهای تضمینی بیمه های زندگی در حال حاضر و از اول شهریور ماه سال 95 بشرح ذیل می باشد:

در 2 سال اول بیمه نامه معادل با 16%

در 2 سال دوم بیمه نامه معادل با 13%

و از سال پنجم به بعد معادل با 10%

ضمنا" سودهای مشارکت در منافع هر شرکت بسته به عوامل زیر می باشد:

میزان فروش بیمه نامه از نظر میزان مبلغی

میزان سرمایه گذاری شرکت بیمه در بخشهای اقتصادی و میزان سودی که از محل این عاید شرکت بیمه میگردد.

و میزان سودی که از درآمد خالص ناشی از سرمایه گذاری شرکتهای بیمه نصیب شان میگردد.

خواهش می کنم در صورتیکه پاسخ تون را بطور کامل دریافت ننمودین،دقیقا" سوال خود را بیان کنین تا پاسخ آن را خدمت تون بدم.

با تجدید احترام