در شرکت بیمه توسط (100 امتیاز)

با سلام خدمت مدیران سایت وزین بید برگ و همه دوستان عزیز و محترم.

من در حال یک تحقیق عملی در مورد صنعت بیمه در ایران هستم.تعدادی سوال برای این تحقیق باید به پاسخ برسم که فکر می کنم افراد باتجربه و یا بازنشستگان صنعت بیمه می توانند در این تحقیق به من کمک کنند.

حال سوالات را در زیر بیان می کنم.لطفا از لطف خود مرا بی دریغ نگذارید.

۱.چند شرکت بیمه ایی داریم؟لطفا نام ببرید؟

ادمین: - در صورتیکه چند سوال دارید، برای دریافت سریعتر و بهتر پاسخ خود، هر سوال را در صفحات جداگانه بپرسید تا به صورت جداگانه بررسی و پاسخ داده شود.

سوال دوم: ۲.کدام شرکتهای بیمه ایی تخصصی کار می کنند؟مثلا شرکت بیمه ایی که فقط بیمه عمر صادر می کند ویا فقط محصولات کشاورزی را بیمه می کند؟

سوال سوم۳. چند نوع بیمه داریم؟لطفا نام ببرید؟مانند بیمه عمر،بیمه آتش سوزی و...

سوال چهارم۴.انواع بیمه را بر اساس بیشترین مشتری و بیشترین سود دهی اولویت بندی کنید؟

سوال پنجم ۵.آیا در مورد یک نوع بیمه (مثلا بیمه عمر و سرمایه گذاری) خدمات شرکتهای بیمه متفاوت است یا خیر؟اگر جواب بله است چند مثال بیان نمایید

سوال ششم۶.چه نوع بیمه ایی را شرکتهای بیمه نمی توانند انجام دهند(به خاطر تحریم یا مسائل دیگر)؟

سوال هفتم ۷.درصد کارمزدی که شرکتهای بیمه برای نمایندگی های حقیقی و حقوقی برای  هر نوع بیمه در نظر می گیرند چقدر است؟

سوال هشتم ۸.چه شرکتهای بیمه ایی بیشترین مشتری را دارند؟لطفا به ترتیب اولویت گفته شود.

سوال نهم ۹.چه شرکتهای بیمه ایی بیشترین بدهی (به دولت یامشتریان و یا...) را دارند؟لطفا به ترتیب اولویت گفته شود

سوال دهم ۱۰.چه شرکتهای بیمه ایی بیشترین شکایات از آنها شده است؟ لطفا به ترتیب اولویت گفته شود.

سوال یازدهم ۱۱.کارگزاریهای بیمه چه نقشی در صنعت بیمه دارند و چه تفاوتی (از هر لحاظ)با نمایندگی های حقیقی و حقوقی دارند؟

از اینکه مصدع اوقات حضرات عالی شدم عذرخواهم.

باتشکر از الطاف همه عزیزان

2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)

۱

سلام

1- شرکت بیمه سامان

2- شرکت بیمه دی

3- شرکت بیمه ملت

4- شرکت بیمه کارآفرین

5- شرکت بیمه ایران

6- شرکت بیمه پاسارگاد

7- شرکت بیمه پارسیان

8- شرکت بیمه آسیا

9- شرکت بیمه نوین

10- شرکت بیمه دانا

11- شرکت بیمه آرمان

12- شرکت بیمه ما

13- شرکت بیمه میهن

14- شرکت بیمه کوثر

15- شرکت بیمه رازی

16- شرکت بیمه توسعه

17- شرکت بیمه سینا

18- شرکت بیمه معلم

19- شرکت بیمه بیمه آرمان

2. بیمه آسماری
3. بیمه آسیا
4. بیمه اتکایی ایرانیان
5. بیمه البرز
6. بیمه امید
7. بیمه ایران
8. بیمه ایران معین
9. بیمه پارسیان
10. بیمه پاسارگاد
11. بیمه تجارت نو
12. بیمه خاورمیانه (در شرف تاسیس)
13. بیمه تعاون
14. بیمه توسعه
15. بیمه حافظ
16. بیمه دانا
17. بیمه دی
18. بیمه رازی
19. بیمه سامان
20. بیمه سرمد
21. بیمه سینا
22. بیمه کارآفرین
23. بیمه کوثر
24. بیمه ما
25. بیمه معلم
26. بیمه ملت
27. بیمه میهن
28. بیمه نوین
29. شرکت بیمه متقابل اطمینان متحد قشم
300. موسسه بیمه متقابل کیش