در قانون کار و قرارداد کار توسط (109,610 امتیاز)
سلام ، خسته نباشید .

با شرکتی قراردادی دارم که در اون قرارداد حقوق ثابتی ذکر نشده و حقوق من درصدی و پورسانتی از پروژه ای که انجام میدم هست ولی داخل قرار داد ساعت کاری تعیین شده و روزی 8 ساعت باید در ساعت مشخص داخل شرکت باشم .

در مورد سفته ای که من به شرکت دادم نوشته شده که " نزد شرکت به ضمانت سپرده و پس از گذشت 3 ماه پس از همکاری از کارفرما قابل تحویل می باشد" ، دقیقا به همین شکل .

سوال من اینکه  این پس از 3 ماهی که راجع به سفته ذکر شده پس از اتمام قرار داد هست یا پس از تاریخی که من سفته رو به شرکت تحویل دادم و قرار دادم رو بستم؟ از نظر املایی بنظر میاد حالت دوم باشه ولی از نظز حقوقی اطلاعی ندارم.

با تشکر
2 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)

باسلام.

سه ماه پس از قطع همکاری.