در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
با سلام خدمت شما

همکار بنده تومور بدخیم در سر(مغز) داشته و بنابه به گفته پزشک ایشان احتمال زنده ماندن وی کمتر از شش ماه است حال که برای تکمیل پرونده از کار افتادگی اقدام نموده مسئولین سازمان ادعا کرده اند که باید 6 ماه از زمان عمل جراحی و تشکیل پرونده درمانی وی گذاشته باشد تا اقدامات لازمه انجام گیرد آیا چنین گفته ای موضوعیت دارد
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام خیر چنین بحثی در قانون کمیسیون وجود ندارد اما بعد از جراحی میتواند به شعبه مراجعه نماید واگر قبول نکردن کتبا وطبق کدام ماده رو بنویسن