در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)

سلام و خسته نباشیذ

چنانچه در حین دریافت بیمه بیکاری بعلت عدم یافتن شغل و کمی مقرری دست به تدریس خصوصی زده شود که ماهیت تمام وقت نداشته و حتی شاید فقط یک شاگرد جذب شود  ایراد دارد؟ و اصلا اینگونه تدریس با بی جا و مکانی و عدم قطعیت و ماهیت کاملا پاره وقت شغل محسوب می شود؟

چون با توجه به وضعیت خراب بازار باید مجدد از جایی حداقل شروع کرد

با تشکر

ادمین:- در صورتیکه چند سوال دارید، برای دریافت سریعتر و بهتر پاسخ خود، هر سوال را در صفحات جداگانه بپرسید تا به صورت جداگانه بررسی و پاسخ داده شود.

سوال دوم:آیا طراحی وبسایت و تبلیغ برای جذب مشتری در این مورد باعث قطع بیمه بیکاری می شود ؟

1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)

با سلام خیر اینطور شغلها چونکه بصورت شخصی وانفرادی وبدون محل ثابت انجام میگیرد هیچگونه مشکلی در دریافت مقرری بیکاری ندارد