در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
آیا کسی که در خارج زندگی میکند اما ایرانی است

میتواند بیمه عمر از ایران به مدت ۲۰ سال بگیرد؟

شرایط دریافت بعد از ۲۰ سال چگونه است؟

همه پوشش ها شاملش میشود؟

میتواند بیمه گروهی یعنی زن و شوهر داشته باشن؟یا جداگانه؟

....ممنون میشم کامل راهنماییم بفرمایید.
3 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام و درود دوست عزیز امکان تهیه بیمه نامه برای این دوستان نیز هست اما چند نکته را به خاطر داشته باشید :

  1. در برخی از شرکت ها ثبت بیمه نامه به شرط رویت بیمه گذار انجام می شود.
  2. امضای بیمه نامه ها تنها باید توسط بیمه گذار/بیمه شده انجام گردد.
  3. در صورت وجود برخی ریسک ها امکان صدور بیمه نامه تنها با آزمایشات لازم انجام پذیر خواهد بود.
  4. در صورت وجود یک وکیل در ایران امکان امضای بیمه نامه از طریق ایشان وجود خواهد داشت.
  5. در صورت داشتن یک سفر کوتاه به ایران شخص میتواند این بیمه نامه را برای خود تهیه کرده و از فواید آن استفاده نماید.