در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
با سلام. میخاستم بپرسم کدام بیمه عمل دیسک کمر رو شامل میشه و هزینه هاشو پرداخت میکنه و کدام بیمه از بقیه بیمه ها در این رابطه بهتر است.ممنونم

من کمرم دیسک داره .ممنون میشم اگه راهنمایی کنین کدام بیمه بهتر است و شامل بیمه تکمیلی این مورد من.ممنونم
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

با توجه به شرایط شما،بیمه های درمان تکمیلی گروهی(که دارای چکاپ نیستن) آنهم تا سقف هایی که بنا به شرایط قرارداد بین شرکت بیمه و آن شرکت یا سازمان منعقد میشه عمل دیسک کمر رو تحت پوشش قرار میدن(البته در کل،بیمه دیسک کمر جزو استثناعات این پوشش هست) ولی در بعضی از قراردادهای گروهی،این استثناء رو هم تحت پوشش قرار میدن.

در عین حال شما نمیتونین از بیمه های تکمیلی خانواده،تحت پوشش دیسک کمر قرار بگیرین،چون جزو استثناعات بوده و همچنین قبل از عضویت از افراد چکاپ گرفته شده و بیماری های قبل از عضویت از تعهدات بیمه خارج می گردد.

با تجدید احترام