در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام یکی از نیروها مشکلی داشت برای عمل جراحی ده روز مرخصی گرفت و بیمه رو بایستی ده روز کمتر وارد می کردم لطفا راهنمایی کنین
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)

باسلام در مرحله اول باید یک درخواست به ریاست شعبه بدید وبعد از موافقت به واحد درآمد مراجعه نمایید البته باید اسناد ومدارک رو هم ببرید چنانچه نیاز باشد بازرسی انجام میگیرد وبعد شعبه از اداره کل استان مجوز رو میگیرد ویک پروسه طولانی باید انجام بدهید