در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
خانمی هستم خانه دار. برای داشتن بیمه بازنشستگی بدون درمان چند سال باید حق بیمه پرداخت نمایم  منظور م بیمه آزاد می باشد. آیا مبلغ واریزی برای بیمه بدون بیمه درمانی و صرفا برای بازنشستگی کمتر می باشد ؟ به چه میزان؟
2 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام شما میتوانید بیمه مشاغل آزاد با نرخ 12%که فقط سابقه محسوب میشود را میتوان برقرار کرد