در سایر توسط

.تو حادثه ایی ساختمونی یه کارگر که سنش زیر ۱۸سال بود با تقصیر پیمانکار با افتادن سیمان به سرش ضربه میخوره ودچار آسیب میشه..ساختمون بخشیش بیمه بود وبیمه اول گفت قاعده نسبی اعمال میشه بعدش گفت چون زیر ۱۸ساله بهش بیمه تعلق نمیگیره وبرو از طرف شکایت کن...میخواستم اگه امکانش هست راهنمایی بفرمایید..چجوری طرح دعوا بکنم..یکی گفته برو حکم رشد بگیر

1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام.

اگر در بیمه مسولیت سازندگان ساختمان در قبال کارگران ساختمانی، شرطی آمده است که کارگران زیر 18 سال از پوشش این بیمه نامه خارج است، بله حق با بیمه گر است و این خسارت قابل پرداخت نیست.

اما اگر هیچ جای شرایط خصوصی و عمومی بیمه نامه قید نشده که شرایط کارگران از نظر سنی چگونه است، می توانید شکایت کنید و حق خود را مطالبه کنید.

حتی اگر بیمه گر زیر بار پرداخت خسارت نرود، باز هم پیمانکار ساختمان یا سازنده در قبال جبران خسارت وارده مسئول خواهد بود.

بخش بعدی جواب:

اگر بیمه گذار این ساختمان، ارزش کمتری را بیمه کرده باشد یعنی مقدار حق بیمه ای که عملا واریز کرده به نسبت حق بیمه ای که باید پرداخت می کرد، کمتر از یک باشد، بیمه گر به همان نسبت مسئول جبران خسارت است.

یعنی اگر نسبت حق بیمه موجود، نصف حق بیمه واقعی آن ساختمان باشد، بیمه گر هم نصف خسارت ها را  پرداخت می کند. مابقی بر عهده بیمه گذار است.