در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
باسلام و احترام

بنده دختری 39 ساله هستم که مدت 14 سال سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم. پایان امسال قرارداد کاری ام به اتمام رسیده و دیگر شاغل نیستم و بیمه ای برایم پرداخت نمی شود. پدرم بازنشسته بیمه خدمات درمانی هستند. سوال بنده این است که آیا می توانم تحت تکفل پدرم قرار بگیرم تا بعد از فوت ایشان حقوقشان را دریافت کنم؟

باتشکر
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام

باآرزوی سلامتی و طول عمر برای ابوی محترم ، شرط کفالت فرزندان اناث جهت استفاده از مستمری پدر نداشتن شغل و شوهر می باشد.